- 100 gr garnalen - 12 cherrytomaten - 1 mespunt dragon - 1 theelepel sherry - 2 eetlepels mayon
- 4 kleine courgettes - 250 g ricotta - sap van ½ citroen - scheutje extra vergine olijfolie
- 1 teentje knoflook, geperst - 5 sprietjes bieslook, fijngeknipt - 50 g zachte kruidenboter - 1
- 2 courgettes, middelgroot - 350 g trostomaten, ontveld en in kleine blokjes - 4 eetlepels broodk
- 2 rode paprika's - 1 citroen, in partjes - 4 eetlepels mayonaise - 1 theelepel cayennepeper -
- 3 eieren - 150 g bloem - 500 ml zonnebloemolie - 1 groentebouillontablet - 1 pakje paneermeel
Voor het deeg: - 350 g zelfrijzend bakmeel - 25 g boter - 1 ei - 200 ml melk Voor de vulling:
- 1 eetlepel olie - 2 eieren losgeklopt - olie om te frituren - 1 sjalotje, fijngesneden - 2 the
- zalm - mayonaise - forelkaviaar - vanillestokje - verse roomkaas naturel
- 100 g boter - 200 g fetakaas - 1 ei, losgeklopt - 1 eetlepel sesamzaad - 1 eetlepel paprikapoe
- 1 ui, gesnipperd - 200 g risottorijst - 150 g pizzakaas, geraspt - 25 g Grana Padano, geraspt
- 1 pak Honig Wraps - 50 g verse roomkaas met mierikswortel of groene kruiden - 2 eetlepels bieslo
- 250 g Boursin Knoflook & Fijne kruiden - 2 eetlepels citroensap - 1 teentje knoflook, uitgeperst
- 500 gram gehakt - 350 gram tagliatelle - 1 ei - 2 el paneermeel - 1 rode ui - 2 kneepjes
- 1 ui - 3 el oregano - 1 winterwortel - 150 ml rode wijn - 3 laurierblaadjes - 1 el bruin
- 500 g risottorijst - 1 blikje tonijn (200 g) uitgelekt - 1 theelepel paprikapoeder - 1 eetlepel
- 2 x 10 kleine tasty tom tomaten - 1 bakje Hollandse garnalen (100 g) - 1 eetlepel creme fraîc
- 2 rode paprika's - 2 tenen knoflook, geperst - 4 eetlepels mayonaise - 1 theelepel cayennepeper
- 1 ciabatta (voorgebakken brood 250 g) - 1 teentje knoflook - 3 eetlepels olijfolie - 3 bosuitje
- 1/2 dl teriyaki marinade - 1 teentje knoflook uitgeperst - 1 theelepel vloeibare honing - 1 eet
- 400 g kipgehakt - 1 ui, grofgeraspt - 2 theelepels piment - 4 eetlepels pijnboompitten, geroost
- 1 gerookte makreel (ca. 345 g) - 2 el creme fraîche - 1 friszure appel (bijv. Granny Smith)
- 12 plakken parmaham - 100 g panklare spinazie - 1 bakje zuivelspread bieslook light - 1 geroost
- 1 ui - 2 dl bouillon - 1 kleine kool - 1 dl witte wijn - zout & peper - 8 sneden gerookte ham
- 50 g geitenkaas (bijv. Bettine Blanc) - 8 mooiste spinazieblaadjes (uit zak a 300 g, ) - 8 mespu
- 4 tomaten - 1 el olijfolie - 2 lente-uitjes - 100 g geraspte kaas - 1 pak Koopmans Roomboterbl
- 1 ei, losgeklopt - 2 tl gedroogde oregano - 5 plakjes roomboterbladerdeeg (diepvries), ontdooid
- 1 bosuitje - peper/zout - 1 kleine augurk - 2 eetlepels mayonaise - 1 eetlepel tomatenketchup
- 1 rode peper - 1 eetlepel bieslook - 50 gr pijnboompitten - 15 blaadjes basilicum - 1 eetlepel
1/2 bakje aspergetips (Ã 100 g) 2 eetlepels mayonaise 1 theelepel Zaanse mosterd 1 eetlepel me
- 3 el olijfolie - 1 groot stokbrood - 75 g rucola, gewassen - 1 el verse oregano, fijngehakt -
3 zalm, verse (haasjes) 6 plakjes ontbijtspek 10 el mayonaise ½ tl wasabipasta 5 el yoghurt,
- 200 g roomkaas - 1 el mierikswortel - sesamzaden (lichte en donkere) - 1½ el bieslook (gehak
- zout - peper - 1 rammenas - 1 el sesamolie - 250 g tonijn (verse) - 1 el munt (blaadjes) - 2
- 4 el mayonaise - 100 g peultjes - 100 g aspergetips - 4 scharreleieren - 8 plakjes honingham
- 75 gr parmaham - 3 eetl olijfolie - 2 teentjes knoflook - 2 cherrytomaatjes - 150 gr gorgonz
- 1 ei - zout - peper - 2 tomaten - ½ komkommer - 5 plakken ham - 5 plakken kaas - 3 el zu
Voor de vulling : - peper en zout - 1/2 kopje olijfolie - 2 sjalotten, fijngesneden - 1 kop pete
- 8 plakjes hardgekookt ei - 1 blikje ansjovis filet in olijfolie - 150 gram gerookte zalm, dun ge
- 2 eieren - 2 bosuien - 1 rode peper - handje verse bieslook - 6-8 plakjes bladerdeeg - 1,5 th
- 40g boter - 2dl slagroom - 5 plakken cake - 50g gehakte noten - 50g geraspte verse kokos - 50
- ei - meloen - courgette - olijfolie - 1 stokbrood - 50 g ansjovis - 200 g manchego - 2 tene
- 3 plakken beenham - 50 g jongbelegen kaas, geraspt - 4 tasty tom tomaten, in stukjes - 5 vellen
- zout - peper - 2 el pesto - 8 blaadjes basilicum - 1 pakje grissini (soepstengels) - olijfoli
- olie - 50 g tauge - 100 g wortel - 50 g pinda's - 4 takjes munt - 100 g courgette - olie om
- 4 eieren - 1 bosui - 1 blik tonijn - halve komkommer - 1 verse rode peper - snufje zout en pe
- muisjes - lange vingers - witte chocolade
- 1 ei - zout - 50 gram suiker - 1 theelepel volle melk - 250 gram zelfrijzend bakmeel - 100 gr
- 1 ei - zout - water - frituurolie - 2 kopjes bloem - 250 gram gehakt - 1 fijngesneden ui -
voor de flensjes: - 1 ei - snuf zout - 100 g bloem - 1 tl bakpoeder - 250 ml halfvolle melk -
- 250 ml melk - 100 g suiker - 3 grote eieren - 250 ml slagroom - boter, om in te vetten - 30 g
- 2 eieren - 130 gram bloem - 150 gram boter - 150 gram suiker - 70 gram cacaopoeder - halve th
- 1,5 dl room - 3 eetlp melk - 100 g aardbeien - 100 g frambozen - 250 g volle kwark - 4 e
- 1 tl zout - 125 ml water - 1 eetlepel gist - 950 gr witte bloem - 250 ml kokend water - 125 g
- 8 eieren - 1 kg bloem - 120 gr basterdsuiker - 160 gr gesmolten boter - poedersuiker voor op d
- eiwit van 4 eieren - 120 gr zachte boter - 120 gr poedersuiker - 100 gr zelfrijzende bloem - 1
Macarons: - 6 eiwitten - snufje zout - 400 gr poedersuiker - 250 gr fijngemalen amandelen (amand
- 10 gr gist - 125 gr bloem - poedersuiker - 2,5 dl lauwe melk - gemberpoeder of kaneel - 6 gro
- 2 eieren - 1/2 theelepel nootmuskaat - 225 g bladspinazie, ontdooid - 200 g witte kaas, verkru
- 3 eiwitten - 125g poedersuiker - 300g gemalen amandelen - 1 theelepel citroenrasp - 3/4 theele
- 85 gr zijdetofu - 1 theelepel suiker - 1/2 theelepel water - 1 eetlepel sojasaus - 1 snufje ge
- 1 eiwit - 15 gr boter - 20 gr bloem - 20 gr poedersuiker
- 75 gram bloem - 100 gram suiker - 75 gram roomboter - 5 grote Wellant appels - 2 kleine theele
- 2 eieren - 70 gram bloem - 5 gram bakpoeder - garneeramandelen - geconfijte kersen - 250 gram
- 250 ml water - 1/2 theelepel zout - 125 gr witte bloem - 1 theelepel kaneelpoeder - 2 liter ol
- 1 ei, geklopt - 6 eetlepels melk - 4 eetlepels suiker - 1/2 theelepel zout - 200 gr witte bloe
- 50 ml water - 2 eetlepels suiker - 3 eetlepels hoisinsaus - 2 dessertlepels vissaus - 2 eetlep
- 1/2 theelepel zeezout - 200 gr Griekse yoghurt - 375 gr zelfrijzend bakmeel - 250 gr boter, op
- 1 ei - 250 g bloem - 1/2 theelepel zout - 4 takjes koriander - bloem om te bestuiven - 4 eetl
- 3 eieren - 200 gr suiker - 1 eetlepel vanille extract - 1 blikje (400 ml) gezoete gecondenseerd
- 3 eetlepels olie - olie om te frituren - 1 eetlepel garam masala - 1 theelepel komijn (djinten)
- 200 ml olie - 4 el rijstazijn - 100 ml sojasauzen - 4 el suiker, bruine - 2 kl gember, geraspt
- 1 citroen - 40 gram Parmezaanse kaas - 1 Blik boterbonen (400 gram) - 3 teentjes knoflook (onge
- 100 g bloem - frituurolie - 1 ei, losgeklopt - 50 g grof broodkruim - 12 kleine takjes verse s
- 1 el halvanaise - 1/4 pakje tuinkers - 2 el wittewijnazijn - 50 ml magere yoghurt - 1 kleine r
Voor het deeg: - 4 eieren - 240 gram bloem - 150 gram krenten - 90 ml warme melk - 1/2 theelepe
- 1 ui - 10 gram boter - 400 ml bouillon - 2 laurierbladeren - 1 eetlepel citroensap - 200 gram
- 150 gram Feta-kaas - 8 plakjes bladerdeeg - 40 gram pijnboompitten - 300 gram diepvriesspinazie
- zout - olie - peper - 4 eieren - 1 el boter - 4 brickvellen - 100 g cantharellen - 2 teentj
- 100 g boter - 150 g bloem - 1 l melk - 2 50 g gruyere (geraspt) - 250 g parmezaan (geraspt)
- cacao - 2 eieren - 1 vanillestokje - 250 g mascarpone - 50 g fijne suiker - 200 ml afgekoelde
- ½ citroen - 1 liter water - 4 kleine peren - 400 gram suiker - 340 gram honing - 3 stokjes
- 1 el ketjap - 50 g zijden tofu - 2 el hazelnootolie - 1 dl groentebouillon - 1 sjalot (fijnges
- 2 kg wilde spinazie, heel goed gewassen - ca 600 g geroosterde paprika, uitgelekt, het vocht bewa
- 1 tl zout - 350 g bloem - 25 g krenten - 150 g rozijnen - ½ potje abrikozenjam - 25 g bote
- peper en zout - kwart courgette - sap van 1 limoen - 200g rauwe tonijn - 6 teentjes knoflook
- 1 el piment - Versgemalen peper - 25 g pijnboompitten - 1 el gemalen pistachenoten - 75 g g on
- kristalsuiker - 2 stuks eieren - 250 gram bloem - 25 gram golden syrup - 115 gram poedersuiker
- 1 ei - 75 g pesto - 75 g bloem - 5 plakjes ham - 150ml halfvolle melk - beetje olie om in te
- poedersuiker - 4 crepe, ontdooid - 1 bakje vruchtenkwark - 20 g amandelschaafsel - 100 g aardb
- zout - peper - 6 eieren - 50 g boter - 1 el room, zure - 1 snuifje suiker - bieslookscheuten
- 40 g boter - 1/2 tl zout - 250 g bloem - 2 el suiker - 1/2 tl bakpoeder - ca 225 ml karnemelk
- 4 eieren - 70 g boter - 50 ml kirsch - 300 g kersen - poedersuiker - 1 (biologische) citroe
- grote blaadjes basilicum - 2 geroosterde en ontvelde rode paprika’s - 2 geroosterde en ontve
Voor de crumble & appel: - 125 g bloem - 1 el roomboter - 125 g roomboter - 100 ml calvados - 1
- olijfolie - citroensap en -rasp - peper en zout uit de molen - 4 verse coquilles Saint-Jacques
Voor het deeg: - 1 ei - snuf zout - 250 gr roomboter - 1 el kardemompoeder - 500 gr zelfrijzend
- 3 eieren - 70 g suiker + poedersuiker - 2 citroenen zonder waslaagje EXTRA: 4 ramekins, ingevet
- 150 ml slagroom - 25 g zachte roomboter - 75 g gemalen hazelnoten - cacao, voor het bestuiven
- 1 eidooier - 50 g rozijnen - 100 g fijne kristalsuiker - geraspte schil van 2 citroenen - plan
- 2 eieren - 25 g boter - snuf kaneel - 75 g rozijnen - 400 ml volle melk - 50 g lichte basterd
- 1 ei - 1/2 tl zout - 250 gr bloem - 1 tl bakpoeder - 1 tl gemalen kaneel - 1 tl vanille extra
Voor het deeg: - 1 tl zout - 1 tl kurkuma - 250 gr bloem - ½ tl bakpoeder - 1 tl komijnpoede
Voor het deeg: - mespunt zout Ӭ - 130 gr boterӬ - 250 gr bloemӬ - 1,5 dl koud water
- 4 tl honing - 1 el kaneel - beetje kokosolie - 4 Jonagold appels - 2 Medjool dadels, fijnges
- 1 verse vijg - 1 plak Parmaham - 1 el balsamico azijn - 1 el zachte geitenkaas
- 240 ml melk - kaneelpoeder - 130 gram boter - 425 gram bloem - 60 ml warm water - 2,5 theelep
- 1 perzik - 2 walnoten - 100 gram monchou - 2 theelepels honing - 1 eetlepel (poeder)suiker
- laos - kurkuma - cayennepeper - peper en zout - koriander poeder - teentjes knoflook - 8 vel
- ei - 7.5 g munt - 25 g boter - 150 g feta - zout en peper - 4 plakje filodeeg
- 12 eieren - 4 plakjes bacon - 110 gr mayonaise - 2 theelepels suiker - 1/2 theelepel balsamico
- zout - 2 eetl. limoensap - versgemalen peper - 24 oesters, geopend - ½ rode ui, fijngesnede
- 4 vellen filodeeg - 50 gr boter, gesmolten - 110 gr blauwe kaas, verkruimeld - 1/2 theelepel ge
- 340 gr roomkaas - 3 eetlepels melk - 110 gr gerookte zalm - 1 theelepel worcestersaus - 1 eetl
- 8 plakjes tomaat - 8 plaakjes chorizo - 8 plakjes courgette - 1 eetlepel olijfolie - 2 the
- Verse bieslook - 1 stukje zachte geitenkaas - 1 Stegeman Originele salami - Gekruide olijven
- ca. 250 gram bieslookroomkaas - ½ potje Zoete piquante pepers MILD (Peppadew)
- 1 klein ei - 100 ml slagroom - 2 el fijne suiker - Dr. Oetker Mix voor Banketbakkersroom -
- 1 Bakje roomkaas naturel - 1/2 Pak mix voor witbrood - Een handje verse basilicum - 100 Gram bl
- 1 Rode ui - 2 Eetlepels gesmolten boter - 500 Gram vastkokende aardappelen - Zout en peper en e
- 2 bananen - 2 zakjes vanillesuiker - 2 mooie handsinaasappels - 1 theelepel kaneelpoeder - 1 e
- 4 sinaasappels - 100 gram suiker - ¼ liter slagroom - 500 gram aardbeien - 1 zakje vanilles
- zout - 1 bosuitje - 1 trostomaat - 200 gram surimi - 1 bolletje gember - ¼ zakje verse kor
- 1,2 dl melk - 4 eetlepels tomatenpuree - 75 gram geraspte cheddar - 2 kleine uien (gesnipperd)
- ½ Turks brood - 30 gram sjalot - 20 gram roomboter - ½ teentje knoflook - 3 eetlepels ol
6 kiwi’s 1 banaan 125 gram suiker 250 ml slagroom 2 eieren (alleen het eiwit)
- 1 pak Koopmans Roomboterbladerdeeg * Voor de Pittige Hamrolletjes - 50 g Mon Chou - naar smaak
- 8 el olijfolie - 4 el pijnboompitten - 1 dikke teen knoflook - 8 dungesneden plakken parmaham
- Sprinkels - Marshmallows - Witte chocolade
- Olijfolie - Peterselie - Sneetjes brood - Parmezaanse kaas - artisjokkenharten - Grof zeezout
Druiven Toastjes Kleine blokjes kaas (ik gebruik oude kaas) * Voor de balsamico dressing Bruine
- Vijgen - Honing - Ricotta - Volkoren koekjes
- Chocolade siroop - 4 kopjes volle melk - 8 grote marshmallows - 2 pure chocolade repen - 1 eet
- Bruine suiker - Balsamico azijn - Tempeh (in blokjes gesneden) - Komkommer (in blokjes gesneden
- Eieren - Avocado - Koriander - Mayonaise - Limoensap - Stokbrood sneetjes
- Tabasco - Kipfilet - Zure room - Olijfolie - Mozzarella - Rode peper - Tortilla’s - Komij
- 8 plakjes ontbijtspek - versgemalen zwarte peper - 24 cherrytomaten (ca. 350 gr)
- 5 eidooiers - peper en zout - amandelschaafsel - 200 gram margarine - 100 gram geraspte kaas
- 1 ei - 75 g kaas - 1 dl melk - 50 g salami - zout en peper - 4 el olijfolie - 1 el bieslook
- zout - peper - 1 tl kerriepoeder - 50 ml vloeibare margarine - 4 plakjes roomboterbladerdeeg
- 4 wraps - 4 el creme fraîche - 4 kleine handjes sla - 1 blikje krab, uitleggewicht 120 g -
- 12 kastanjechampignons - 12 plakjes gerookte ontbijtspek , rechte plakjes - 2 takjes rozemarij
- 30 g cacao - 150 paranoten - 150 g amandelen - 40 g geraspte kokos - 175 g dadels, ontpit
- ei - poedersuiker - kristalsuiker - 1 pakje bladerdeeg - 1 blikje kersen (of ander fruit)
Voor de vulling: - 4-6 appels - snufje kaneel - 1 eetlepel rozijntjes - walnoten (kleine hand)
- zwarte peper - een scheut goede olijfolie - twee eetlepels pijnboompitten - 1 pak filodeegvelle
- snuf zout - 30 gram roomboter - 1 blikje gecondenseerde melk (397 gram) - 350 gram pure chocola
- 2 eieren - 75 gram bloem - 1 eetlepel suiker - 100 milliliter water - 100 gram pure chocolade
- een handje rozijnen - een scheut (koffie)melk - ongeveer een volle eetlepel suiker - ongeveer t
1 stokbrood 4 tomaten 150 gram geraspte kaas 2 Ã 3 teentjes knoflook 100 gram boter pep
- Kaneelsuiker - Witte chocola - 1 geklutst eitje - 3 plakjes bladerdeeg
- sesamzaadjes - peper en zout - 100 gram roomkaas - 4 plakjes bladerdeeg - ei (voor het insmere
- 1 pak vers bladerdeeg - 2 handvol geraspte kaas - 12 plakjes salami broodbeleg - tomatensaus na
- 4 eieren - snufje zout - 150 ml water - 150 gram bloem - 2 eetlepels suiker - 5 eetlepels oli
- 1 ei - 1 citroen - 1 knoflookteen - olie om te bakken - 2 kleine aubergines - 1 handje verse
- zout en peper - geklutst eitje - 4 plakjes bladerdeeg - geraspte kaas (belegen vind ik zelf erg
- eiwit - peterselie - bloem en panko (of gewoon paneermeel) - 100 gr. gekookte witte asperges in
- ei - rode ui - olijfolie - peper & zout - knoflookteen - 400 gr spinazie - 8 vellen filodeeg
- 1 ei los geklopt - vers gemalen peper - 1 eetlepel verse dille - 1 eetlepel verse bieslook - 1
- rijstpapier - 1 tl olijfolie - rasp van 1 limoen - 1 avocado, in dunne plakjes - verse korian
- 1 zalmfilet - 1/2 komkommer - 1 el olijfolie - 8 rauwe garnalen - 2 meergranen wraps - 2 el G
- roomkaas - 1 komkommer - 2 tortilla’s - 60 gram gerookte zalm - 2 handenvol broccoli spruite
- kip - eieren - bladerdeeg - geraspte kaas - kerrie of curry
- basilicum - 500 gr pasta - 60 gr geitenkaas - 12 zongedroogde tomaten - 800 ml goede tomatensa
- 2 plakjes parmaham - snufje chilipoeder - 3/4 eetlepels ricotta - 1 theelepel basilicum - 2 ge
- 1 ei - half uitje - 1/4 pompoen - snufje zout/peper - snufje chilipoeder - 2 eetlepels gerasp
- 3 eieren - 8 theelepels roomkaas - hamblokjes of hamreepjes - een takje verse peterselie (of ge
- half uitje - snufje peper - 6 champignons - beetje verse bieslook - klein beetje geraspte kaas
- 2 eieren - plakjes kaas - 1 eetlepel pesto - 2 eetlepels water - peper en zout naar smaak - 2
- 1 portie cookie dough - 2x 1 tl vanille extract - 2x 100 gram rice krispies - 2x 1 el ongezoute
- groene pesto - 1 ei, geklutst - 1 bol mozzarella - Italiaanse kruiden - 4 plakjes parmaham -
- 1 ei - 125 g bloem - 150 ml koud bier - 250 g champignons - olie om te frituren Voor de dip
- 75 g rozijnen - 1 ei, losgeklopt - 3 el kristalsuiker - bloem om te bestuiven - poedersuiker o
- verse bieslook - 1 eetlepel melk - handje geraspte kaas - 5 plakjes gerookte ham - halve theel
- 1 ei - 50 g suiker - 30 g boter, gesmolten - het sap van 3 sinaasappels - 5 el vloeibare bloem
- 200 gram bloem - 'n snufje zout - ca. 125 ml lauwwarm water - 1 eetlepel zonnebloem- of olijfol
- peper - 4 eieren - 4 - 6 plakjes prosciutto - een paar basilicumblaadjes - een paar sprietjes
- 1 eidooier - 1 el honing - 1 takje rozemarijn - 6 plakjes diepvries bladerdeeg, ontdooid - 12
- 2 takjes rozemarijn - 12 kastanjechampignons - 2 x 6 rechte plakjes ontbijtspek (ambachtelijk ge
- Water - 1,5 eetlepel Honing - 1,5 eetlepel Sojasaus - 125 gram Gedroogde abrikozen - 4 stu
- 3 bananen - snufje kaneel - 6-7 el havermout - 25 gr pure chocolade - eventueel 4 el speltmeel
- 4 el honing - 1 tl cacaopoeder - 100 gr maïskorrels - 2 grote el pindakaas met stukjes noot -