Bereidings tijd: 20 min
Aantal: Onbekend
Ingredienten
– 1 el olijfolie
– 4 el zure room
– 1 ui, gesnipperd
– 8 Ã 12 tacoschelpen
– mespunt chilipepervlokken
– 4 trostomaten, in blokjes
– 2 teentjes knoflook, gesnipperd
– 2 el koriander of peterselie, gehakt
– 1 blik bruine bonen, uitgelekt (400 g)
– 250 g gebraden spek, in kleine blokjes
bereidingswijze
1. Verwarm de olie en fruit de ui in circa 5 minuten lichtbruin.
2. Voeg de knoflook en chilipeper toe en bak nog een minuut zachtjes mee.
3. Voeg de spekblokjes, tomaten en bruine bonen toe en laat alles circa 5 minuten doorwarmen. Schep er als laatste de verse kruiden door.
4. Warm de tacoschelpen ondertussen in de oven op volgens de gebruiksaanwijzing en vul ze met het spek/bonen mengsel.
5. Serveer met een lepeltje zure room.
TIP!
Lekker met een knapperige salade.