4,276
< 30 min
onbekende koks

Tagliatelle met ham en parmesan van rammenas

Bereidings tijd: < 30 min

Aantal: 4

Ingredienten

200 g tagliatelle
150 g ham, gedroogde
1 rammenas (geraspt)
24 cl olijfolie, extra vierge
10 cl balsamicoazijn
2 el mosterd
10 g suiker
½ dl water
peper
zout
2 el peterselie (fijngehakt)
1 el bieslook, verse (fijngehakt)
1 el kervel (fijngehakt)
1 el dragon, verse (fijngehakt)

bereidingswijze

1Voorbereiding:
Rasp de ramenas.

Hak de kruiden fijn.

2
Kook de pasta in gezouten water met een scheutje olijfolie. Giet af, hou even onder de koude kraan en besprenkel met nog wat olijfolie.

3Mosterdvinaigrette:
Meng de balsamicoazijn, de mosterd, de suiker, het water, de olijfolie, peper en zout en de gehakte groene kruiden.

4
Schik de pasta in het midden van een bord.

5
Vorm met de ham roosjes en leg deze op de pasta.

6
Omring met de mosterdvinaigrette en bestrooi met de geraspte rammenas.

Waardering

(2 beoordelingen)