7,552
25 min
onbekende koks

Aardappelsalade met tonijn

Bereidings tijd: 25 min

Aantal: 4

Ingredienten

– zout
– 2 x Rode Uien
– 1 x Komkommer
– (versgemalen) peper
– 2 el Zonnebloemolie
– 1 el Marne Grove Mosterd
– 750 g geschilde aardappelen vastkokend
– 2 zak(jes) John West Tonijnstukken in French dressing

bereidingswijze

* Kook de aardappelen in water met zout net gaar. Giet ze af en laat ze uitdampen.
* Pel en snijd intussen de uien in ragdunne partjes.
* Schil de komkommer, halveer hem, schraap met een lepeltje de zaadlijsten eruit en snijd de helften in dunne plakjes.
* Roer de mosterd met de olie door elkaar.
* Snijd de aardappels in blokjes en schep de ui, de komkommer, de tonijn en het oliemengsel door. Breng op smaak met peper en zout.

Waardering

(11 beoordelingen)