2,244
bereidingstijd 15 min, 1 uur in de koelkast
onbekende koks

Beierse kaasspread

Bereidings tijd: bereidingstijd 15 min, 1 uur in de koelkast

Aantal: Onbekend

Ingredienten

– 1 ui
– zout
– peper
– paprikapoeder
– 2-3 radijsjes
– 250 gr camembert
– 3 el zachte boter
– 100 gr magere kwark
– 4 bieslooksprieten
– 1 rettich (witte ramenas)

bereidingswijze

1. De ui pellen en snijden.
2. Druk de camembert met een vork fijn en kneed de boter en de kwark erbij. Voeg daarna de ui toe. Op smaak brengen met peper, zout en paprikapoeder.
3. De rettich wassen en in dunne schijfjes snijden.
4. De radijsjes wassen en in fijne blokjes snijden.
5. Bieslook wassen en fijn snijden.
6. Voeg de rettich, de blokjes radijs en de bieslook toe aan de creme.
7. Het 1 uur in de koelkast zetten.

TIP!
Heerlijk in combinatie met vers brood of een bretzel.

Waardering

(10 beoordelingen)