4,264
30 min
onbekende koks

Cassavesoep

Bereidings tijd: 30 min

Aantal: 4

Ingredienten

– 1 ui
– 4 cassaves
– 2 liter water
– 6 pimentkorrels
– 2 takken selderij
– 100 gr. zoutvlees
– 250 gr. soepvlees
– 2 laurierblaadjes
– bouillonblokjes naar smaak
– 1 groene madam jeanet peper

bereidingswijze

1. Bouillon trekken van het uitgekookte zoutvlees, het soepvlees, de selderij, laurierblaadjes, fijngesneden ui en pimentkorrels en 2 bouillonblokjes.

2. Schil de cassaves en snijd deze in blokjes. Na een half uur de cassaveblokjes en verse peper aan de bouillon toevoegen.

3. Na 20 minuten kan de peper uit de soep gehaald worden.

4. De soep op smaak afmaken met de bouillonblokjes. De soep is klaar als het vlees zacht is.

Waardering

(40 beoordelingen)