Choco Marshmallow rotsjes

Bereidings tijd: Onbekend

Aantal: Onbekend

Ingredienten

– 250 gram biscuitjes
– 25 gram kristalsuiker
– 2 eetlepels cacaopoeder
– 75 gram witte chocolade in stukjes gehakt
– 225 gram pure chocolade (minstens 70% cacao)
– 225 gram ongezouten roomboter op kamertemperatuur
– 100 gram mini marshmallows. Mocht je alleen grote hebben, knip ze dan in stukjes

bereidingswijze

1. Smelt de pure chocolade samen met de suiker en de cacaopoeder au bain marie, totdat alles goed gemengd is. Je kunt deze ingredienten ook samen in een pannetje smelten, maar let er dan wel op dat je het pannetje op een klein gaspit zet op laag vuur. Doe je dit niet dan heb je dikke kans dat de chocolade aanbrandt en dan kun je het hele mengsel net zo goed weggooien.
2. Bekleed een bakvorm (de grootte is afhankelijk van hoe dik je de rotsjes wilt hebben. Ik heb hier gekozen voor ongeveer 20x20cm) met bakpapier en stort het mengsel erin. Strijk glad met een pannenlikker en zet de bakvorm minimaal twee uur in de koelkast, zodat de chocolade weer kan stollen.
3. Nadat de koek is afgekoeld snijd je hem in blokjes. Niet te groot, deze koek is ontzettend machtig dus aan een (oke, twee is ook goed) stukjes heb je meer dan genoeg.

Waardering

(7 beoordelingen)