Frisse tomatensalade

Bereidings tijd: -

Aantal: 4

Ingredienten

– 1 ui
– peper en zout
– 1 theelepel mosterd
– 75 gram gemengde sla
– 500 gram (tros)tomaten
– 2 eetlepels verse basilicum
– 3 eetlepels Extra Vergine Olijfolie
– 2 eetlepels Bertolli Aceto Balsamico di Modena
– 1 zakje Calve Croutons Kaassmaak Pijnboompitten

bereidingswijze

Was de tomaten, snijd ze in partjes en meng ze in een grote schaal met de sla. Pel de ui, snijd in flinterdunne ringen en maak deze los van elkaar. Snijd de basilicum fijn. Voeg de ui en de basilicum toe aan de sla.

Meng voor de dressing de olie, azijn, mosterd, peper en zout goed door elkaar. Hussel de dressing door de sla.
Voeg vlak voor het opdienen de croutons toe.

Lekker bij bijvoorbeeld pasta.

Waardering

(2 beoordelingen)