Bereidings tijd: 15 min
Aantal: 1
Ingredienten
– 2 el honing
– 150 ml olijfolie
– 250 gr gele rijst
– snuf paprikapoeder
– 1 hand gele rozijnen
– vers gemalen peper, zout
– sap en rasp van 2 citroenen
– 2 gele paprika’s, in blokjes
– 1 gele courgette, in blokjes
– 50 g pijnboompitten, droog geroosterd
– 150 g crispy maïskorrels (blikje), uitgelekt
– 1 lichtgroen pepertje, zaad verwijderd, fijngehakt
voor de dressing
bereidingswijze
1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat afkoelen tot lauwwarm.
2. Klop de ingredienten voor de dressing, op 1 el rasp na, door elkaar.
3. Meng alle groenten met de rijst en schep de dressing erdoor.
4. Ganeer met de achtergehouden citroenrasp. Lekker met gegrilde kip.