1,971
20-40 min
onbekende koks

Gevulde tomaatjes met garnalen in dragonolie

Bereidings tijd: 20-40 min

Aantal: 4

Ingredienten

– 50 ml olijfolie
– 150 g Hollandse garnalen
– rasp en sap van 1/2 citroen
– 1 bosje verse dragon, fijngehakt
– 2 tenen knoflook, in dunne plakjes
– Extra citroenzestes, om te garneren
– 8 kleine tomaatjes, gehalveerd, kapjes verwijderd zodat ze blijven staan, zaadjes verwijderd

bereidingswijze

1. Verhit de olie en bak de plakjes knoflook op laag vuur glazig.
2. Haal van het vuur en schep dragon, citroenrasp en -sap erdoor.
3. Schenk over de garnalen en laat 30 min marineren.
4. Laat ze uitlekken en verdeel over 16 tomatenhelften.
5. Garneer met citroenzestes.

Waardering

(3 beoordelingen)