5,860
25 minuten
onbekende koks

Hamburger met een maiskolf

Bereidings tijd: 25 minuten

Aantal: 4

Ingredienten

– zout
– 75 g boter
– 4 hamburgers
– 4 maiskolven
– 4 el sambasaus
– 4 gevulde aardappelen
– 1 el olijfolie traditioneel

bereidingswijze

1.Maak de maïskolven schoon, trek de buitenste bladeren en de draden eraf. Kook ze in ruim kokend water met zout in ± 20 min. gaar.

2.Wrijf de hamburgers in met olie en bak ze in een grillpan aan beide kanten bruin en gaar.

3.Verwarm de aardappelen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Smelt de boter op een laag vuur.

4.Schep de maïs met een schuimspaan uit de pan en laat ze uitlekken.

5.Serveer de maïs met de gesmolten boter, de hamburger met de saus en de gevulde aardappel.

Waardering

(9 beoordelingen)