2,230
20 minuten
onbekende koks

Italiaanse gnocchi met pesto, sperziebonen en tomaatjes

Bereidings tijd: 20 minuten

Aantal: 4

Ingredienten

– 1 el olijfolie
– 5 el koelverse pesto
– stukje parmezaanse kaas
– 500 g aardappel gnocchi
– enkele blaadjes basilicum
– 250 g kerstomaatjes, gehalveerd
– 200 g sperziebonen, schoongemaakt

bereidingswijze

1. Kook de gnocchi volgens de gebruiksaanwijzing gaar. Kook in een andere pan de sperziebonen 5-6 minuten. Giet de gnocchi en bonen af.
2. Verhit de olie in een ruime koekenpan en bak de tomaatjes 1-2 minuten.
3. Voeg de gnocchi en bonen toe en warm ze kort mee. Meng er de pesto door en neem de pan van het vuur.
4. Verdeel de gnocchi over borden. Rasp er wat parmezaanse kaas over en garneer met basilicum.

Waardering

(10 beoordelingen)