Bereidings tijd: 30 min
Aantal: 4
Ingredienten
– boter
– viskruiden
– 2 grote uien
– pakje Boursin met kruiden
– 2 grote zakken verse spinazie
– 8 stukjes kabeljauw (diepvries)
Materialen:
– aluminium folie
bereidingswijze
1. Was de verse spinazie en kook de spinazie gaar. Laat deze vervolgens uitlekken in een vergiet.
2. Besmeer een stuk aluminium folie met boter (per persoon 1 stuk). Leg op ieder stuk vervolgens een portie spinazie.
3. Ondertussen de uien in de pan fruiten met een beetje boter.
4. Kabeljauw uit diepvries ontdooien en op spinazie leggen. Vervolgens de kabeljauw kruiden met viskruiden.
5. Dan de gefruite uitjes en blokjes boursin er bovenop, voeg ook nog enkele porties boter toe.
6. Vouw de aluminium folie dicht en laat 10 à 13 min in oven staan op ongeveer 200°