5,580
tussen 30 min en 1 uur
onbekende koks

Kippenbillen in kruidenjasje

Bereidings tijd: tussen 30 min en 1 uur

Aantal: 6

Ingredienten

– zout
– peper
– 6 kippenbillen
– 30 g koriander
– 30 g basilicum
– 2 el olijfolie
– 30 g bladpeterselie
– 50 g parmezaan, geraspte

bereidingswijze

Spoel de verse kruiden en laat goed uitlekken. Doe de koriander, het basilicum en de peterselie in de blender. Voeg parmezaan toe, kruid met peper en zout en maal fijn.

Maak het vel van de kippenbillen voorzichtig los. Wrijf de kruidenmengeling tussen het vel en vlees. Leg het vel weer netjes op z’n plaats, steek vast met een prikker.

Bestrijk de kippenbillen met olijfolie en gril ze op de barbecue. Lekker met gegrilde groenten.

Waardering

(7 beoordelingen)