14,739
Baktijd: ca. 15-20 minuten
onbekende koks

Knakworstje in bladerdeeg

Bereidings tijd: Baktijd: ca. 15-20 minuten

Aantal: 1

Ingredienten

– 1 ei
– 1 blik knakworstjes
– 1 pak Koopmans Bladerdeeg of Roomboterbladerdeeg

Oventemperatuur
Elektrische oven: 225graden C
Heteluchtoven: 210graden C

bereidingswijze

1 Ontdooi het bladerdeeg volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2 Verwarm de oven voor.

3 Snijd de plakjes bladerdeeg doormidden.

4 Leg een knakworstje op de plakjes bladerdeeg.

5 Rol het plakje bladerdeeg om het knakworstje.

6 Bestrijk het deeg met losgeklopt ei.

7 Bak de bladerdeeghapjes in het midden van de voorverwarmde oven.

Waardering

(75 beoordelingen)