Bereidings tijd: 15 min
Aantal: 4
Ingredienten
– 1 zak panklare broccoli (300 g)
– 1 bakje kastanjechampignons (200 g)
– 1 schaaltje kipfilet fume (ca. 175 g)
– 3 bosuitjes
– 3 eetlepels zonnebloemolie
– 4 zakjes dot noodles chicken (a 47 g)
– 1 pak kroepoek (naturel groot 60 g)
bereidingswijze
Bereiden
Broccoli eventueel in kleinere roosjes verdelen. Champignons schoonvegen en in plakjes snijden. Kipfilet in plakjes snijden. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. In pan 1 liter water aan de kook brengen. In soeppan olie verhitten. Broccoli en champignons in ca. 4 minuten beetgaar bakken. Kip toevoegen en ca. 1 minuut meebakken, daarna vuur uitzetten. Bosui erdoor scheppen. Noodles toevoegen en 1 liter kokend water erop gieten. Geheel 4 minuten afgedekt laten staan. Soep over vier diepe borden verdelen. Serveren met kroepoek.