Bereidings tijd: 15 minuten
Aantal: 1
Ingredienten
– 1 theelepel honing
– 1 eetlepel geroosterd amandelschaafsel
– 1 theelepel vol met verse oreganoblaadjes
– halve of hele peer (goed rijp) in schijfjes gesneden
– 1 volle hand gemengde jonge bladsla (ong. 40 gram – evt. ook met rucola)
– 50 gram zachte geitenkaas in kleine stukjes (Bettine Blanc evt. met honingsmaak)
bereidingswijze
1. Rooster de amandelen in een koekenpan op een laag tot gemiddeld vuur tot ze lichtbruin kleuren en leg ze daarna op een bord om te voorkomen dat ze verder (zwart) kleuren in de pan.
2. Pak een bord of schaal en verdeel daarop achtereenvolgens de slablaadjes, peerschijfjes, brokjes geitenkaas, afgekoelde amandelschaafsel en oreganoblaadjes.
3. Verdeel de honing over het geheel en je lunch is klaar!