4,095
55 min.
onbekende koks

Pestopizza met peultjes en paprika

Bereidings tijd: 55 min.

Aantal: 4

Ingredienten

– 500 g peultjes
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 pak mix voor pizzabodem (450 g)
– 2 bolletjes mozzarella (kaas, a 125 g)
– 1/2 pot geroosterde paprika’s (pot a 465 g)
– 2 potten pesto alla genovese (a 90 g)

bereidingswijze

Oven voorverwarmen op 225 ºC. Pizzadeeg met olie volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Pizzadeeg over ingevette bakplaat verdelen. Peultjes schoonmaken, halveren en in 5 min. beetgaar koken en afgieten. Mozzarella laten uitlekken. Mozzarella en paprika’s in stukjes snijden. Pesto over pizzabodem uitstrijken. Peultjes en paprika erover verdelen. Mozzarella over pizza strooien. Pizza in midden van oven in 25 min. gaarbakken.

Waardering

(1 beoordelingen)