12,253
20 min
onbekende koks

Pizza met gegrilde kip

Bereidings tijd: 20 min

Aantal: 1

Ingredienten

– 1 pizza mozzarella/groente (biologisch)
– 1 rode ui (biologisch)
– 1/2 bakje cherrytomaatjes (a 250 g, biologisch)
– 1 kipfilet (biologisch)
– 1 zakje rucolasla (30 g, biologisch)

Materialen
– grillpan

bereidingswijze

Bereiden
Oven voorverwarmen op 220 °C. Pizza uit doos nemen en ca. 10 minuten laten ontdooien. Ui pellen, halveren en in dunne plakken snijden. Plakken loshalen en over pizza strooien. Cherrytomaatjes schoonmaken, halveren en met snijvlak op pizza leggen. Pizza in midden van oven 8-10 minuten bakken tot kaas gesmolten is en deegrand goudbruin kleurt. Intussen kipfilet in smalle repen snijden. Grillpan verhitten tot gloeiend heet. Kip in 2-3 minuten per kant bruin en gaar grillen. Steeltjes van rucola plukken. Pizza uit oven nemen en beleggen met gegrilde kiprepen en rucola.

Waardering

(15 beoordelingen)