Bereidings tijd: 10 minuten
Aantal: 4
Ingredienten
– 1 courgette, in plakjes
– 1 eetlepel pizzakruiden
– 150 gram zachte geitenkaas
– 1 grote rode paprika, in reepjes
– 1 grote gele paprika, in reepjes
– 1 pak mix voor pizzabodem (zonder saus)
– 3 eetlepels olijfolie
– 1 pot Bertolli Pastasaus Zongedroogde tomaat & oregano
bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 220 graden C. Snijd de paprika’s in reepjes en de courgette in plakjes. Snijd de geitenkaasjes in stukjes.
Bereid het pizzadeeg volgens de aanwijzingen op de verpakking en druk het op een bakplaat uit tot de hele plaat bedekt is. Maak de rand iets dikker.
Strijk de pastasaus uit over het deeg en verdeel daarop de paprikareepjes en courgetteplakjes. Strooi de stukjes geitenkaas erover, dan de pizzakruiden en sprenkel er tot slot nog wat olijfolie overheen.
Bak de pizza in het midden van de oven in 15-20 minuten goudbruin en gaar.