Bereidings tijd: 50 min (en 30 min. oventijd)
Aantal: 4 personen
Ingredienten
– (versgemalen) peper, zout
– 2,5 el olijfolie traditioneel
– 1 zak(ken) Paprikamix à 3 stuks
– 1 bakje(s) Goodbite rulgehakt à 175 g
– 1 zak(je) geraspte kaas belegen à 150 g
– 1 pak(ken) Koopmans mix voor pizzabodem Italian style
– 1 pot(ten) Grand’italia basilico alla napoletana à 425 g
bereidingswijze
Maak de paprika’s schoon en snijd ze in stukjes.
Bereid het deeg volgens de aanwijzingen op de verpakking en druk het uit op een bakplaat.
Verhit de olie en bak de paprika’s al omscheppend 3 min. voeg de de rulgehakt toe en bak alles al omscheppend ± 3 min.
Verdeel de saus over de pizzabodem en schep het rulgehaktmengsel erop. Bestrooi met peper en zout naar smaak.
Verdeel de kaas erover en bak de pizza in een voorverwarmde oven (200 °C) bruin en gaar.