Poffertjes met mortadella en basilicum

Bereidings tijd: -

Aantal: 1

Ingredienten

– 1 ei
– 100 g mortadella
– 4 dl (400 ml) melk
– 2 el zonnebloemolie
– 0.5 pak Koopmans Poffertjes
– 2 el fijngehakte basilicum

Keukengerei
Poffertjespan

bereidingswijze

1 Roer de Poffertjesmix en de melk tot een glad beslag en voeg er het ei en de zonnebloemolie aan toe.

2 Snijd voor de vulling de mortadella ragfijn en meng deze door de basilicum.

3 Bak de mortadella kort in een beetje olie.

4 Verwarm de poffertjespan.

5 Leg in de holletjes van de pan 0.5 el vulling en dek deze af met een laagje beslag.

6 Bak de poffertjes eerst aan de onderkant bruin en keer ze daarna met een vork of een prikker.

Waardering

(0 beoordelingen)