Bereidings tijd: 18 min.
Aantal: 4
Ingredienten
Voor de citroenmayonaise
– 1 theelepel Dille
– ½ theelepel Kerrie
– 7 eetlepels mayonaise
– 2 theelepels citroensap
– ¼ theelepel Cayennepeper
Voor de tortillavulling
– 2 vleestomaten
– ½ kleine komkommer
– 1 gerookte kipfilet van ca. 250 gram
– 1 klein blikje maiskorrels (uitlek gewicht 140 gram)
– 2 grote bloemtortilla’s
– peper
bereidingswijze
Voor de citroenmayonaise alle ingredienten door elkaar mengen.
De gerookte kipfilet in plakjes snijden.
De komkommer schillen, in de lengte doorsnijden en de zaadlijst met een lepeltje verwijderen.
De helften in reepjes snijden.
Tomaten wassen, in parten snijden, zaadjes en vocht verwijderen en vruchtvlees in reepjes snijden.
De mais uit laten lekken.
Verwarm de tortilla’s zoals op de verpakking staat aangegeven.
Bestrijk de tortilla’s met de citroenmayonaise en vul ze met kip, komkommer, tomaat en mais.
Maal er royaal 4-seizoenen peper over.
Rest van de citroenmayonaise er over verdelen en de tortilla’s oprollen.