9,275
ong 30 min tot 1 uur
onbekende koks

Gevulde aardappel met garnalen en dille

Bereidings tijd: ong 30 min tot 1 uur

Aantal: 4

Ingredienten

– zout
– peper
– 2 dl room
– 50 g boter
– 1 el pastis
– 150 g garnalen, grijze
– 4 takjes dille (+ wat extra)
– aardappelen, bloemig kokende

bereidingswijze

1 Voorbereiding:
Hak de dille.

2
Pof de aardappelen volgens het basisrecept ‘gepofte aardappelen’.

3
Klop de room met de pastis lichtjes op. Roer er de dille door. Breng op smaak met peper en zout.

4
Maak het kruim van de aardappelen wat los en duw in elke aardappel een klontje boter. Verdeel er de garnalen over en werk af met de dille-room en een plukje dille.

tip: Lekker met veldsla

Waardering

(7 beoordelingen)