2,203
15 minuten
onbekende koks

Italiaanse artisjoksalade

Bereidings tijd: 15 minuten

Aantal: 4 perso

Ingredienten

* voor de dressing:
– 2 dl olijfolie
– 1 eetlepel citroensap
– 2 eetlepels balsamico-azijn
– 1 teentje knolook, fijngehakt
– zout en vers gemalen zwarte peper
* voor de salade:
– 1 rode ui
– 100 g fetakaas
– 1 blikje tonijn
– 50 g zwarte olijven
– 100 g cherry tomaatjes
– 400 g Maccheroni (pasta)
– 12 artisjokharten uit blik

bereidingswijze

1. Kook de pasta gaar zoals op de verpakking staat vermeld.
2. Halveer de artisjokharten en de cherrytomaatjes, snijd de ui in dunne partjes en de fetakaas in blokjes.
3. Doe deze producten in een grote kom.
4. Meng alle ingredienten voor de dressing en sprenkel deze over de salade.

Waardering

(9 beoordelingen)