5,428
minder dan 30 min
onbekende koks

Penne met scampis

Bereidings tijd: minder dan 30 min

Aantal: 4

Ingredienten

– zout
– peper
– 500 g penne
– 1 ui (gehakt)
– 3 el olijfolie
– 8 tomaten (rijpe)
– 100 g olijven, zwarte
– 350 g scampi’s (gepeld)
– 4 el kappertjes (gespoeld)
– 4 el bladpeterselie (gehakt)

bereidingswijze

Stap 1
Kook de penne beetgaar.

Stoof de ui glazig in olijfolie. Voeg de scampi’s en schep om. Doe er de tomaten bij en roerbak ze 3 minuten mee.

Stap 2
Voeg de kappertjes en zwarte olijven toe en laat nog een minuutje sudderen. Breng op smaak met peper, zout en bladpeterselie.

Stap 3
Meng de pasta door de saus. Serveer meteen.

Waardering

(8 beoordelingen)