Bereidings tijd: minder dan 30 min
Aantal: 4
Ingredienten
– 1 ui
– peper
– 2 el olijfolie
– 200 g rucola
– 2 el kappertjes
– 120 g geitenkaas
– 400 g zalm, gerookte
– 100 g tomaat, zongedroogde
bereidingswijze
1Voorbereiding:
Snij de gerookte zalm in grote stukken.
Verkruimel de geitenkaas grof.
Laat de zongedroogde tomaatjes uitlekken en snij ze in kleine stukjes.
Pel een middelgrote ui en snij hem in fijne reepjes.
Spoel de rucola en dep goed droog.
2
Verdeel de rucola over 4 diepe borden. Leg er de zalm en geitenkaas op. Bestrooi met 2 el kappertjes, de ui en de stukjes tomaat.
3
Besprenkel met 2 el olijfolie en kruid met peper. Serveer met brood en pittige dressing.
tip:
Besprenkel met amandeldressing, muntdressing of gembervinaigrette