Bereidings tijd: 30 min.
Aantal: 4
Ingredienten
– 2 rode uien
– 2 teentjes knoflook
– 1 net sjalotten (250 g)
– 125 gr goudsalami (stuk)
– 2 maal 150 gr gemengde sla
– 6 eetlepels balsamicodressing
– 2 dozen Toscaans pizzapakket (world wide pizza)
– 2 zakjes gemalen pittige kaas (a 150 g)
bereidingswijze
Oven voorverwarmen op 225 °C. Sjalotten, uien en knoflook pellen en fijnsnipperen. In koekenpan sjalot, ui en knoflook 10 min. in olie fruiten. Salami in blokjes snijden. Saus (uit dozen) over bolle kant van pizzabodems verdelen. Beleggen met sjalot, ui, knoflook en salami en kaas erover verdelen. Pizza’s op 2 roosters in 8-10 min. bakken. Sla mengen met dressing. Pizza’s serveren met sla.