6,281
30 min
onbekende koks

Pasteitjes met eierragout

Bereidings tijd: 30 min

Aantal: 4

Ingredienten

– 1 ui
– 6 eieren (middel groot)
– 1 zakje kerriesaus (38 g)
– 1 eetlepel boter of margarine
– 2 doosjes pasteibakjes (a 4 stuks)
– 1/2 zakje verse peterselie (a 30 g)
– 2 pakjes tuinerwten-wortel (diepvries, a 450 g)

bereidingswijze

Oven voorverwarmen op 175 graden celsius of gasovenstand 3. Eieren ca. 8 minuten koken. Ui pellen en snipperen. In koekenpan boter verhitten en ui fruiten. Groente bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Dekseltjes van pasteibakjes lossnijden en pasteitjes in ca. 10 minuten in oven opwarmen. Eieren pellen en in stukjes snijden. Kerriesaus bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Eieren en ui aan saus toevoegen en ca. 1 minuut meeverwarmen. Peterselie fijn knippen en door ragout mengen. Ragout in pasteibakjes scheppen en afdekken met dekseltje. Pasteibakjes serveren met groente.

Waardering

(23 beoordelingen)