8,116
20 min
onbekende koks

Stokbroodtosti met courgette en salami

Bereidings tijd: 20 min

Aantal: 4

Ingredienten

– 2 Franse stokbroden (afbak)
– 1 teentje knoflook
– 4 eetlepels olijfolie
– 2 courgettes
– 1 rode paprika
– 8 plakjes jongbelegen kaas
– 1 pakje goudsalami (vleeswaren, ca. 145 g)
– 1 fles curry (500 ml)

bereidingswijze

Bereiden
Oven voorverwarmen op 220 °C. Stokbroden halveren en in lengte doormidden snijden. Knoflook pellen, fijnsnijden en mengen met olie. Courgette schoonmaken en in lengte in zeer dunne plakken snijden. Paprika schoonmaken en in halve ringen snijden. Plakken kaas in lengte halveren. Stokbroodhelften besmeren met wat knoflookolie. 4 helften beleggen met plakjes salami, plakjes courgette en kaas. Afdekken met overige 4 helften. In hete oven in ca. 10 min. knapperige tosti’s maken. Hete tosti’s op 4 borden leggen en curry in aparte schaaltjes erbij geven.

Waardering

(14 beoordelingen)